понеделник, 29 септември 2008 г.

Безплатен Wi-Fi модем с всеки БТК ADSL пакет









Всички ADSL потребители и с безплатен 24-часов достъп до къщата на Big Brother 4.


Безплатен Wi-Fi модем ще получава всеки нов клиент, който реши да закупи БТК ADSL пакет от днес. Досега Wi-Fi връзка без допълнително заплащане можеха да получат само потребителите на бизнес ADSL офертите на телекома. От днес офертата е валидна и за двата интернет пакета за домашни клиенти - БТК ADSL Старт и Темпо, които се предлагат съответно за 20 и 25 лева на месец. Специалното предложение важи само до края на октомври при едногодишен договор за услугата.

За да улесни клиентите, които искат бърз и сигурен достъп до световната мрежа, БТК премахна двугодишните договори за ADSL. Така цената на пакета вече се влияе основно от скоростта и допълнителните услуги, които се предоставят, като например уеб пространство, електронна поща или безжичен модем.

За пети пореден път потребителите на високоскоростния ADSL интернет от БТК ще имат възможност и да следят в реално време какво се случва в къщата на Big Brother 4 през новия сезон на шоуто. През широколентовата технология на телекома клиентите ще получават напълно безплатен достъп до ежедневието на съквартирантите 24 часа в денонощието. Единственото условие, което трябва да изпълнят, е да влязат в страницта на БТК Груп в секцията за ADSL и да кликнат върху екрана пред тях. Излъчването ще стартира автоматично до 10-20 секунди.

Другият вариант е да се регистрират в Интернет страницата на Big Brother 4 за да получат потребителско име и парола, с които да наблюдават събитията от къщата отново напълно безплатно.

Феновете на риалити шоуто не се нуждаят от специален софтуер, за да могат да го гледат. Достатъчно е да имат на компютъра си Windows MediaPlayer. Достъпът до предаването няма да се отрази на Интернет трафика, нито на месечната им сметка за интернет. Системата е оптимизирана за максимално добро качество на картината, дори в случаите, в които ADSL клиентите използват Интернет услугата с максимална скорост. Потребителите могат да гледат онлайн излъчването и в същото време да download-ват от Интернет без това да нарушава качеството на картината или звука.

През март 2008 г. БТК започна да предлага четири нови пакета - два за домашни и два за бизнес клиенти със скорости от 6 и 12 мегабита. С тези оферти българският телеком въведе до 12 пъти по-високи скорости, по-ниски цени, по-кратки договори и максимално лесен избор за клиентите. Така телекомът отпразнува 4 години от старта на ADSL услугата си и даде на своите клиенти повече свобода в достъпа им до световната мрежа.

Няма коментари: