неделя, 28 септември 2008 г.

Roisin Murphy пазарува в Ню Йорк за шоуто в София

Roisin Murphy пазарува в Ню Йорк за шоуто в София

/© EMI/Animato Music

Атрактивната вокалистка на някогашните Moloko Roisin Murphy посети Седмиците на модата в Ню Йорк и Лондон, за да зарадва българската публика с обновен и, разбира се, отново ексцентричен сценичен гардероб.

Ирландката пристига в България по случай 400-годишнината на ирландското уиски Bushmills. Концертът ще се състои на 6 ноември в зала столичната зала "Универсиада".

Любовта на Roisin към дръзката и предизвикателна мода превръща септември в любимия й месец – за кратко тя се откъсва от музиката, за да се отдаде изцяло на другата си страст, а именно модата. В Ню Йорк тя определено хареса колекцията на J.W. Anderson: "Обличала съм всички дрехи, дори тези, направени за мъже".

Вдъхновена от модните корифеи, за рождения ден на Bushmills в България по автентичния за нея стил Roisin Murphy ще покаже акценти от колекциите Пролет’2009. Тя обещава да зарадва българските фенове с убийствени комбинации, така че да не изневери на ексцентричните и главозамайващи тоалети, с които сме я виждали по концертите й или видео клиповете – от кожен костюм за парашутни скокове до футуристичен скафандър.

Няма коментари: