понеделник, 29 септември 2008 г.

Баба Ванга предвидила началото на 3-та световна война за 2012-та

Първите паранормални способности на Ванга се проявяват през 1941 г.

Първите паранормални способности на Ванга се проявяват през 1941 г.

"Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река."
Предречено още 1960 г, предсказанието на баба Ванга се сбъдва на 11 септември 2001 година.

Небостъргачите на Световния търговски център в Ню Йорк са наричани "братята" или "близнаците". "Железните птици" са самолетите на терористите. "Вълците вият от храста" явно се отнася до реакцията на правителството на президента Буш, чието име означава точно "храст".

Ванга е предвещала началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже и потъването на руската ядрена подводница Курск. "Ще дойде време, ще има война, държава ще се обяви срещу държави, ще мине със железо, свет ще победи, ще загуби войната..."

"Скоро светът ще се обърка и много народ ще се изгуби... След една година ще има война. Съберете пари и дайте курбан на църквата "Св. Петнайсет мъченици", за да се запази градът (Струмица) от разрушения."

"Тая държава, която ще обяви на големата Русия, тя ще изгуби войната."

Първите паранормални способности на Ванга се проявяват през 1941 г., когато й се явява конник в златни доспехи и й казва тези думи. А също "Ти ще предсказваш за живи и мъртви. Не се бой, аз ще съм до теб и ще ти казвам какво да препредаваш."

И наистина, на следващия ден германците нападат Югославия и Гърция. С което де факто започва и участието на България във Втората световна война.

Упорито се твърди, че сляпата пророчица е предсказала и началото на Третата световна война. Като причина за войната Ванга е изтъкнала опит за атентат срещу президентите на четири държави, като е казала, че войната ще започне през 2012 г.

Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция. Ванга почина през 1996 г.

Няма коментари: